Köszönet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. július 22. péntek, 11:19

 

Az elismerés hangján....

A minap kapta kézhez dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke azt a levelet, melyben Kiss Istvánné a nagylózsi Időskorúak Otthonában folyó munkáról osztja meg kedvező tapasztalatait az intézményt fenntartó megyei önkormányzat vezetőjével. Tette ezt azért, mert ?manapság sok elmarasztaló dolgot hallunk az egészségügyről, vannak azonban kivételek, mint a nagylózsi Idősek Otthona.?

A csornai hölgy férjének betegsége révén került kapcsolatba a nagylózsi intézménnyel, ahol 5 éve - becsülettel, szeretettel, hozzáértéssel és odaadással - gondozzák, ápolják kedves hozzátartozóját. A férj súlyos betegsége miatt került a szociális intézménybe, miután a betegség jellegéből és előrehaladottságából adódóan az otthoni ápolás már lehetetlen volt. Kiss Istvánné természetesen rendszeresen látogatja párját, így hétről hétre, szükség esetén napról napra tapasztalja mindazt, amit papírra vetett. ?Nagy megelégedésemet szeretném megosztani Önnel?Ezen az eldugott családias helyen nagyon maximális munkát végeznek igazgatónő irányításával, a főnővérek, nővérkék, férfi ápolók, vagyis az otthon összes dolgozója. A beosztottak igazi családtagnak tekintik az itt élő lakókat, gyakori látogatásaim alkalmával szívemet melengeti a lakókkal szembeni gondosság?.

A megyei önkormányzat nagy örömmel osztja meg a nyilvánossággal is a hölgy sorait, hiszen ez is alátámasztja és megerősíti a fenntartó véleményét és tapasztalatait az intézményben folyó munkával kapcsolatban.

Szabóné Marika igazgatónőnek és ?csapatának? mi is köszönjük és mi is gratulálunk! Kiss Istvánnénak pedig köszönjük a visszajelzést és a kedves sorokat, a gesztust.